Menu
EUR
Weekend of the client - 10% discount on clothing - FREE attention for every customer - only on saterday & sunday
  • The best service! In store and online
  • Order before 17u send the same day
  • 14 days return policy
  • Worldwide delivery

Over ons

Bij Maddelin Equestrian hebben we een passie voor de paardensport en alles wat daarbij hoort. Sinds onze start in 2013 zijn we gegroeid naar een ervaren team van paardensporters die hun kennis en ervaring gebruiken om hoogwaardige producten en deskundig advies te bieden aan onze klanten. We bieden daarbij net dat tikkeltje meer dan wat mensen van een ruitersportzaak verwachten.

Ons doel is om de behoeften van onze klanten en hun paarden te begrijpen en hen te voorzien van producten van de beste kwaliteit. We werken samen met gerenommeerde leveranciers en testen onze producten grondig voordat we ze aan ons assortiment toevoegen.

We zijn er trots op dat we niet alleen hoogwaardige producten aanbieden, maar ook een uitstekende klantenservice en persoonlijk advies. Onze klanten kunnen rekenen op ons team van experts die hen kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes voor hun paard en uitrusting.

Naast onze winkel organiseren we ook regelmatig evenementen en clinics om onze klanten te helpen hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe producten te ontdekken. We willen onze klanten een volledige ervaring bieden in de paardensport en hen ondersteunen in het behalen van hun doelen en dromen.

We zijn gepassioneerd en toegewijd aan de paardensport en we willen onze klanten inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf en hun paarden te halen. We hopen dat onze producten en diensten bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de paardensportgemeenschap en kijken ernaar uit om samen met onze klanten te groeien en te evolueren.

 

HI, MEET TEAM MADDELIN

Ons team bestaat uit ruiters, instructeurs en professionals met verschillende achtergronden en expertise. We hebben een gemeenschappelijk doel om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen en dromen in de paardensport.

We stellen ons team graag aan je voor, zodat je een idee hebt van de mensen achter Maddelin Equestrian. Hier kun je ons team beter leren kennen en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jou en je paard.

 

Stephanie Maddelin  

Stephanie Maddelin is de eigenaar en drijvende veer achter Maddelin Equestrian. Met jarenlange ervaring in de paardensport, heeft Stephanie een diepgewortelde passie voor zowel de spring-, dressuur- als mensport.

Ze heeft eigen paarden gehad die op nationaal niveau hebben gepresteerd en heeft zelf ook deelgenomen aan verschillende disciplines van de paardensport. Haar liefde voor paarden en de paardensport heeft haar ertoe aangezet om Maddelin Equestrian te starten, waar ze haar kennis en expertise kan inzetten om hoogwaardige producten en deskundig advies te bieden aan klanten.

Stephanie en haar team bij Maddelin Equestrian streven ernaar om klanten te voorzien van de best mogelijke service en hen te helpen bij het behalen van hun doelen en dromen in de paardensport. Haar toewijding en passie voor paarden zijn de drijvende kracht achter het succes van Maddelin Equestrian en haar expertise wordt zeer gewaardeerd in de paardensportgemeenschap.

 

Werner & Dina

Bij Maddelin Equestrian werken niet alleen Stephanie Maddelin en haar toegewijde team, maar ook haar ouders. Zij hebben hun dochter geïnspireerd met hun eigen liefde voor paarden en de paardensport.

Dina en Werner hebben hun kennis en expertise ingezet om Maddelin Equestrian te laten groeien tot wat het nu is: een bedrijf dat zich richt op het begrijpen van de behoeften van de klant en het bieden van hoogwaardige producten en deskundig advies.

Het is een familiebedrijf waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt om klanten de best mogelijke service te bieden. Samen streven ze ernaar om klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen en dromen in de paardensport.

Maddelin Equestrian is trots op het familiebedrijf dat het is en blijft zich inzetten om hoogwaardige producten en deskundig advies te bieden aan klanten. De passie voor paarden en de paardensport zit in het DNA van de hele familie en het is die toewijding die het bedrijf en de klanten naar nieuwe hoogten blijft tillen.

 

Ann-Sophie

Head of administration

Bij Maddelin Equestrian hebben we niet alleen een team van ervaren paardensporters, maar ook toegewijde professionals zoals Ann-Sophie, het hoofd van onze administratieve afdeling. Ann-Sophie is het gezicht achter de telefoon en zorgt ervoor dat onze klanten altijd de best mogelijke service krijgen.

Ann-Sophie heeft van jongs af aan een passie voor paarden en de paardensport en heeft deze passie omgezet in een succesvolle carrière. Naast haar werk bij Maddelin Equestrian is ze ook een professionele paardenoppas aan huis, waar ze de zorg op zich neemt voor de paarden van andere paardenliefhebbers. Misschien kennen sommige mensen haar ook als instructeur op de manege de Rodenberg.

Haar ervaring en expertise in de paardensport maken haar een waardevol lid van ons team. Ann-Sophie begrijpt de behoeften van onze klanten en zorgt ervoor dat hun bestellingen en vragen snel en efficiënt worden afgehandeld. Ze zorgt ervoor dat de administratieve kant van het bedrijf soepel verloopt, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun passie voor paarden en de paardensport.

Bij Maddelin Equestrian zijn we trots op ons toegewijde team van ervaren paardensporters en professionals zoals Ann-Sophie. Haar passie voor paarden en haar toewijding aan het vak zijn aanstekelijk en haar expertise is ongeëvenaard. We zijn blij om Ann-Sophie als onderdeel van ons team te hebben en we weten zeker dat ze onze klanten kan helpen bij het realiseren van hun doelen en dromen in de paardensport.

 

Shelly

E-commerce & Retail Specialist

Ontmoet Shelly, een onmisbaar lid van het Maddelin-team, die niet alleen een passie voor paarden deelt, maar deze ook in haar dagelijks werk bij ons tot uiting brengt.

Shelly heeft paardrijden in haar bloed zitten. Sinds haar vroegste jeugd is ze gefascineerd door paarden, een passie die ze vandaag de dag nog steeds koestert. Haar diepe verbinding met de paardenwereld strekt zich uit van het hebben van haar eigen paarden thuis tot het regelmatig bijwonen van jumping evenementen.

Maar Shelly's betrokkenheid bij de paardenwereld gaat verder dan alleen genieten van de sport. Ze is ook actief op jonge paardenwedstrijden, waar ze haar kennis en ervaring gebruikt om nieuw talent te starten. Daarnaast zet Shelly haar expertise in als coach voor enkele leerlingen en als practicor voor de Nes miHealth, waar ze zowel paard als ruiter helpt.

Binnen het Maddelin-team speelt Shelly een cruciale rol, voornamelijk in onze webshop. Met grote zorgvuldigheid behandelt ze elke bestelling, ervoor zorgend dat deze correct en tijdig bij onze klanten terechtkomt. Haar aandacht voor detail en haar inzet voor klanttevredenheid zijn een enorm pluspunt voor ons team.

Buiten de webshop vind je Shelly ook in onze fysieke winkel, waar ze klanten met haar warme glimlach en uitgebreide kennis van paardensportproducten verwelkomt.

Shelly's veelzijdigheid, passie en inzet maken haar een waardevol lid van het Maddelin-team. We zijn trots om haar bij ons te hebben en kijken uit naar alles wat ze nog te bieden heeft.

 

Nathalie

Customer Experience & Equine Specialist

Maak kennis met Nathalie, het warme en gastvrije gezicht van onze winkel bij Ruitersport Maddelin.

Nathalie, een trotse moeder van drie dochters, is geboren in een familie waar paarden altijd een centrale rol speelden. Deze levenslange passie voor paarden is iets wat ze met vreugde heeft doorgegeven aan haar eigen dochters. Met uitgebreide ervaring in draf-, men- en springsport, is Nathalie's kennis van de paardenwereld ongeëvenaard.

Tegenwoordig vind je Nathalie niet alleen bij ons in de winkel, maar ook vaak bij de Gouden Laars-wedstrijden, waar ze haar dochters aanmoedigt en ondersteunt. Dit familiegerichte, gepassioneerde aspect van haar leven komt ook naar voren in haar rol bij Maddelin. Ze streeft ernaar om elke klant zich welkom en gewaardeerd te laten voelen, net als een deel van de familie.

Als de stralende kracht achter onze winkel is Nathalie degene die onze klanten verwelkomt met een vriendelijke glimlach en deskundig advies. Haar diepgaande kennis van de paardenwereld en haar authentieke zorg voor onze klanten maakt haar tot een onmisbare schakel in het Maddelin-team.

Wij zijn trots op het feit dat we Nathalie in ons team hebben. Haar toewijding aan de paardensport en haar streven naar klanttevredenheid zijn een ware inspiratie voor ons allemaal.

 

Aline

Ontmoet Aline, een energieke en toegewijde medewerker van Ruitersport Maddelin die als flexijobber op woensdagnamiddag bij ons springt om de winkel draaiende te houden.

Vanaf jonge leeftijd heeft Aline een diepe liefde voor paarden gekoesterd, wat weerspiegeld wordt in haar vroege ervaring met een eigen pony en deelname aan jumping competities. Deze ervaringen hebben haar een schat aan kennis en inzicht gegeven in de paardenwereld, waardoor ze een waardevolle toevoeging is aan ons team.

In de winkel, treedt Aline op als een behulpzame gids voor onze klanten. Met haar warme glimlach en enthousiasme, streeft ze ernaar om elke klant zich welkom te laten voelen en hen te voorzien van deskundig advies. Of je nu een nieuwkomer bent in de paardenwereld of een ervaren ruiter, Aline kan je helpen de producten te vinden die perfect bij je behoeften passen.

Aline's passie voor paarden en haar toewijding aan klantenservice maken haar een onmisbaar lid van het Maddelin-team. Of je nu winkelt in onze fysieke winkel of online, je kunt vertrouwen op de deskundigheid van ons team om je de best mogelijke winkelervaring te bieden.

Wij zijn trots op het feit dat we Aline in ons team hebben. Haar bijdrage helpt ons om een gastvrije en behulpzame omgeving te creëren voor alle paardenliefhebbers die bij Maddelin winkelen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »