Menu
EUR
Let op! Pakjes kunnen omwille van Singles' Day, Black Friday en de eindejaarsdrukte net iets langer onderweg zitten.
  • The best service! In store and online
  • Order before 17u send the same day
  • 14 days return policy
  • Worldwide delivery

Renting

Theault Proteo Switch 

Vanaf nu bij Maddelin.be: Verhuur van de Theault Proteo Switch – Veiligheid en comfort voor uw paarden!

Bent u op zoek naar het perfecte paardentransportmiddel voor uw kostbare viervoeters? Bij Maddelin.be kunt u terecht voor de verhuur van de Theault Proteo Switch, een paardenvrachtwagen die veiligheid, comfort en functionaliteit moeiteloos combineert. 

Voordelen:

  1. Optimale veiligheid: De Theault Proteo Switch is ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om de veiligheid van uw paarden tijdens het transport te garanderen.

  2. Comfort op maat: Met verstelbare scheidingswanden, anti-slip vloeren en een geavanceerd ventilatiesysteem, biedt de Theault Proteo Switch een comfortabele en stressvrije omgeving voor uw paarden.

  3. Flexibele indeling: Pas de binnenruimte van de Theault Proteo Switch eenvoudig aan uw specifieke behoeften aan, of u nu meerdere paarden of een combinatie van paarden en materiaal wilt vervoeren.

  4. Gebruiksgemak: In- en uitladen wordt een fluitje van een cent dankzij de zij- en achterdeuren en de geïntegreerde zadelkamer zorgt ervoor dat al uw benodigdheden georganiseerd en veilig opgeborgen zijn.

Kies voor Maddelin.be en de Theault Proteo Switch om uw paarden in alle veiligheid en comfort te vervoeren. 

Halve dag: maximaal 4 uur, inclusief 100 km, enkel boekbaar op weekdagen
€ 70,00

Een volle weekenddag: inclusief 100km (weekend, feestdagen, verlengde weekends, max 24u op dezelfde kalenderdag)
€ 125,00

Een volle (werk)dag: inclusief 100km
€ 100,00

2 dagen: maximaal 48 uur (op 2 kalenderdagen), inclusief 250km
€ 225,00

5 dagen, inclusief 250km
€ 350,00

7 dagen, inclusief 250km
€ 550,00

1 maand, inclusief 1000km
€ 1550,00

Voor verhuurprijzen en voorwaarden bij langere huurperiodes kunt u contact met ons opnemen.

!!! Een huurdag is enkel op dezelfde kalenderdag. Het voertuig kan worden opgehaald op het geboekte tijdstip. Het huurbedrag + borg dient betaald te worden voor ophaling, dit kan enkel gebeuren tijdens de openingsuren van de winkel of via online betaling.
Indien u een voor 4 uur huurt en u overschrijdt de uren, wordt er meteen voor een volledige dag aangerekend !!!

Huurvoorwaarden:

Op onze website staan alle prijzen vermeld inclusief BTW, een omniumverzekering met een eigen risico van € 950 bij schade, en een reisbijstandsverzekering.

Voor de huurwaarborg geldt het volgende:

  • € 250 voor een halve, volledige dag, weekend
  • € 500 voor langere periodes

Bij materiële schade dient de huurder een extra bedrag van € 450 (+500€ borg) te betalen om het eigen risico te voldoen.

Het dieselverbruik is voor rekening van de huurder. Het voertuig wordt met een volle dieseltank geleverd en dient ook met een volle tank te worden ingeleverd. Eventuele verschillen zijn voor rekening van de huurder. Extra kilometers kosten € 0,30 per km, inclusief BTW, excl Diesel.

Bij reservering wordt de waarborg contant betaald, met een ontvangstbewijs op het moment van afhaling. Een reservering is definitief en bindend zodra u de bevestiging per e-mail van maddelin.be hebt ontvangen.

De waarborg wordt, op voorwaarde dat er geen schade is opgelopen en er geen extra kilometers zijn gereden, binnen 7 dagen na het inleveren van het voertuig terugbetaald.

Afhaling en terugbrengen:

Haal het volgetankte voertuig op bij Maddelin.be op het afgesproken tijdstip voor de huurperiode en breng het gereinigd en volgetankt terug.
Ophalen kan tijdens de openingsuren als u wenst ter plaatse te betalen. Indien u buiten de openingsuren het voertuig wenst op te halen dient de betaling reeds volledig gebeurt te zijn. Het voertuig staat u op te wachten voor onze poort, u krijgt een persoonlijke code zodat u de sleutels kunt bemachtigen. Bij het inleveren van het voertuig stopt u de sleutels opnieuw in het kluisje met uw persoonlijke code. Het voertuig kan dan voor de poort, helemaal in de hoek achtergelaten worden. De borg wordt dan netjes terug naar uw rekening terug overgemaakt binnen de 5 werkdagen.

Het interieur en exterieur van het voertuig dient schoon en netjes te zijn, zonder overtollige vuiligheid zoals etensresten of vuil. Hierdoor kunnen de volgende huurders het voertuig in dezelfde staat ontvangen en kunnen extra kosten vermeden worden. Bij niet-reiniging wordt € 50,00 ingehouden op de waarborg. Reiniging door huurder; mag niet door carwash of schuurmiddelen gebruiken, wel met een hogedrukreiniger. 

Het dieselverbruik is voor rekening van de huurder. Het voertuig wordt met een volle dieseltank geleverd en dient ook met een volle tank te worden ingeleverd. Eventuele verschillen zijn voor rekening van de huurder. Extra kilometers kosten € 0,30 per km, inclusief BTW, excl Diesel.

Hou ook het bewijs van tanken bij om enige discussie te vermijden. Wij raden volgende dichtstbijzijnde tankstations aan: Shell/Maes/Desimpel, Staatsbaan 28, 8610 Kortemark. 
Bij niet-volgetankt terugbrengen worden brandstofkosten + € 15,00 in rekening gebracht.

Klant gaat akkoord met algemene voorwaarden vanaf hij het voertuig in ontvangst heeft genomen. 

Het voertuig wordt schoon en in goede staat geleverd; huurder is verantwoordelijk voor de staat bij terugbrengen, naleven van de MTM en eventuele schade. Extra kilometers worden verrekend met de waarborg.

Alleen de contractuele bestuurder met geldig rijbewijs B mag het voertuig besturen. 

De waarborg wordt, op voorwaarde dat er geen schade is opgelopen en er geen extra kosten of kilometers zijn gereden, binnen 7 dagen na het inleveren van het voertuig terugbetaald.

Niet toegelaten:

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in het gehuurde voertuig. Onderverhuur aan derden is verboden. Alleen de contractuele bestuurder mag het voertuig besturen.

Vermijd bomen, hagen en struiken; krassen gelden als schade. Gebruik het voertuig niet voor vervoer van verboden middelen, illegale personen/goederen of goederen die schade kunnen veroorzaken.

Overtredingen, onwettige activiteiten en rijden onder invloed zijn verboden en ten laste van de huurder. Maddelin.be is niet aansprakelijk voor overbelasting van het voertuig.

Annuleren:

Annuleer ten minste 7 dagen voor de huurperiode voor een annuleringsvergoeding van 20%. Annulering binnen 7 dagen resulteert in volledige huurbedragkosten. Geen annulering betekent betaling van het volledige huurbedrag.

Maddelin.be kan reserveringen annuleren bij overmacht of technische defecten; in dat geval worden betalingen binnen 24 uur volledig terugbetaald.

Schade/boetes/verzekering:

Boetes tijdens de huurperiode zijn voor rekening van de huurder. Schadereparaties, vervanging van ontbrekende onderdelen of reiniging zijn ook voor rekening van de huurder (mogelijke meerprijs).

Het voertuig is verzekerd via Q&O Horse Insurance en omvat verplichte aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand en uitgebreide omniumverzekering (brand, diefstal, ruitbreuk, natuurgeweld, vandalisme, stoffelijke schade). Dekking voor takelen en slepen na een ongeval is inbegrepen, mits gebruik van TVM Car/Truck Assistance +32 78 15 11 63.

Bij schade, diefstal of ruitbreuk, neem contact op met Maddelin.be +32 474 55 90 60 voor verdere instructies. Gebruik het Europees aanrijdingsformulier voor schadegevallen met derden en lever dit binnen 3 dagen in bij Maddelin.be.

Deze overeenkomst valt onder Belgisch recht. Geschillen of overtredingen zijn uitsluitend onderworpen aan de bevoegdheid van de rechtbank van Brugge.

De waarborg wordt, op voorwaarde dat er geen schade is opgelopen en er geen extra kosten of kilometers zijn gereden, binnen 7 dagen na het inleveren van het voertuig terugbetaald.

Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
0
Compare
Start comparison

This product has been added to your cart
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »