Gratis verzenden vanaf 50€ (België)
Bel ons op +32 51 74 67 29
Besteld voor 15u? Vandaag nog verstuurd richting jou!
Openingsuren Torhout: dinsdag - zaterdag van 10u - 18u

Opendeurdagen, OUTLET en 2de Handsbeurs

 

Herfst OPENDEURDAGEN

2 - 3 & 4 November

 

Vrijdag 2 november: 10.00 - 18.00
Zaterdag 3 november: 10.00 - 18.00
Zondag 4 november: 13.00 - 17.00

 
Tijdens onze opendeurdagen is er ook een MEGA OUTLET tent voorzien met tal van promoties een een 2de handsbeurs.
 

2de handsbeurs

 

Wanneer binnen brengen?

De artikelen kunnen worden binnen gebracht in onze ruitersportzaak: Rijksweg 62, 8820 Torhout. Dit vanaf 20 september tem 27 oktober 2018. Telkens tijdens onze openingsuren van 10u tem 18u. Let wel op! Gelieve ten laatste om 17u30 uw spulletjes binnen te brengen.
Samen zullen we dan ter plaatse alle artikelen controleren, nummeren en voorzien van een gepaste prijs. Denk ook zelf al eens na welke prijs u voor uw artikelen graag wenst te krijgen. Prijzen kunnen niet meer wijzigen nadat deze zijn binnen gebracht, alsook artikelen kunnen niet eerder terug afgehaald worden.
Wij voorzien geen commisie op de goederen, u krijgt het volledige bedrag terug in een waardebon.

 

Kwaliteit?

Omdat wij een succesvolle 2de Handsbeurs wensen te organiseren, zullen wij streng toekijken op de kwaliteit van alle artikelen. Alles moet daarom ook netjes gepoetst en gewassen zijn. Oude gedateerde spulletjes zullen wij dan ook weigeren.
  • Dekens en zadeldoeken dienen netjes gewassen te zijn, zonder haar en indien nodig reeds hersteld te zijn.
  • Leder dient netjes gepoetst en soepel te zijn.
  • Kleding dient nog in een nette staat zonder beschadigingen te zijn
  • Schoenen en toebehoren dienen ook netjes opgepoetst te zijn.
Alles die gedateerd is, staan wij dus niet toe tijdens onze beurs! Ook is de kans groter als uw spulletjes in een goeie en nette staat zijn, groter om verkocht te geraken. Tussen de inlevering en verkoop, blijven de goederen in bewaring bij Ruitersport Maddelin, alle risico’s van bewaring zijn voor rekening van de verkoper en is Ruitersport Maddelin niet aansprakelijk.

 

Tijdens de 2de Handsbeurs?

Op 2, 3 en 4 november zal Ruitersport Maddelin instaan voor de verkoop van uw goederen in naam van alle verkopers. Wij garanderen ook niet dat alle producten effectief zullen verkocht zijn, maar wij zullen het nodige doen om uw producten zo goed mogelijk te presenteren.

 

Na de 2de handsbeurs?

Na afloop van onze 2de handsbeurs zullen wij alle artikelen opnieuw verzamelen en ontvangt iedereen een telefoontje of mailtje om zijn/haar artikelen terug te komen ophalen. Tevens ontvangt u ook een waardebon voor het totale verkoopbedrag van de verkochte goederen. Deze blijft 1 jaar geldig na afhaling van de bon.

 

Wanneer alles terug afhalen?

Alle goederen die niet verkocht werden zullen terug klaarliggen voor u, nadat wij u gecontacteerd hebben. Indien wij u nog niet gecontacteerd hebben, ligt dit nog niet klaar. De verkochte goederen kunnen afgehaald worden tem 8 februari 2019. Indien de goederen niet zijn afgehaald voor deze datum, worden deze automatisch eigendom van Ruitersport Maddelin.
 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzenden vanaf 50€ (België)
Bel ons op +32 51 74 67 29
Besteld voor 15u? Vandaag nog verstuurd richting jou!
Openingsuren Torhout: dinsdag - zaterdag van 10u - 18u