Gratis verzenden vanaf 50€ (België)
Bel ons op +32 51 74 67 29
Besteld voor 15u? Vandaag nog verstuurd richting jou!
Openingsuren Torhout: dinsdag - zaterdag van 10u - 18u

Uitgelicht! Bucas dekens

  • Posted on
  • By Michiel Morisse
  • 0
Uitgelicht! Bucas dekens

In dit overzicht geven wij wat extra uitleg bij de BUCAS dekens. Zo kunt u makkelijker een keuze maken welk deken het best bij jou en je paard past!

Staldekens

Celtic Stable

De Celtic Stable is net als alle BUCAS dekens zeer sterk, extreem duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Deze staldekens hebben een polipropyleen buitenstof, wat gelijkaardig is aan buitendekens (maar niet waterdicht!), en hebben een Stay Dry voering*. Hierdoor zal een bezweet of nat paard snel droog worden, het vocht wordt naar buiten getransporteerd.

      

Door het eenvoudige Click'n Go systeem is het deken makkelijk te sluiten en overlapt de gevoerde voorkant. Vooraan zijn ook schouderplooien ingestikt, die zorgen voor een goede pasvorm en meer schoudervrijheid.

Er zijn drie verkrijgbare diktes; Extra, Medium en Light. 
En in twee kleuren; Navy en Tartan.


Quilt

De Quilt is een super veelzijdig staldeken, zowel alleen of als extra laag bruikbaar. De Quilt-Neck is apart verkrijgbaar om het deken compleet te maken.

     

Van dit deken zijn er twee verschillende vullingen en twee verschillende voeringen mogelijk. Een 300g en 150g en dan kan je nog de keuze maken tussen de Stay Dry voering of de Silk Feel voering**.

Ook is er een Big Neck uitvoering beschikbaar, voor hengsten en paardenrassen met brede schouders.

Irish Stable

De klassieke Irish Stable combineert duurzaamheid en comfort. Dit staldeken bevat een ripstop buitenstof en een gladde nylon voering. Vooraan heb je een stevige voorsluiting en schouderplooien die zorgen voor extra bewegingsvrijheid. 

   

Dit staldeken komt in twee diktes: de Extra (300g) en Light (50g).

Turnout dekens

Power Turnout

De Power Turnout heeft een buitenkant van ballistic nylon en is waterproof, ademend en heeft een warmte reflecterende aluminium coating. Vooraan is dit deken ook voorzien van de schouderplooien en het Click'n Go sluitingsysteem. Zo pas de Power Turnout altijd perfect!

     

De Stay Dry voering van dit deken heeft een anti-bacteriële voering. Zo doet het deken ook dienst als een zweetdeken en kan op een nat paard gelegd worden. Het paard zal snel drogen en dekens wisselen is niet nodig!

Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar; Classic Cut, Big Neck en High Neck. En in de Extra- en de Light-versie.

Smartex Turnout

De Smartex modellen zijn gemaakt om duurzaam en comfortabel te zijn voor uw paard. Ze beschikken over een groot temperatuurbereik en worden daarom beschouwd als de meest veelzijdige dekens die verkrijgbaar zijn.

      

Alle Smartex dekens hebben een Stay Dry voering die het vocht afvoeren en uw paard drogen. 

Door de schouderplooien en Click'n Go voorsluiting heeft de Smartex een uitstekende pasvorm. 

Verkrijgbaar in Classic Cut, Big Neck en in Rain, Medium en Extra uitvoering. Kleuren: Navy en Bruin.

Irish Turnout

De Irish Turnout heeft een zeer goede verhouding qua prijs/kwaliteit. Het deken is volledig waterdicht en ademend. De binnenkant is voorzien van een gladde nylon voering en vooraan zijn er ook schouderplooien. 

    

Het deken is verkrijgbaar in drie diktes; Extra (300g), 150g en Light (50g). 

 

 

*Stay Dry voering: De Stay Dry stof voert vocht en zweet af, zodat uw paard altijd droog is. De voering is ook antibacterieel.
**Silk Feel voering: De Silk Feel is een gladde nylon voering die schuurplekken helpt te voorkomen en de vacht zijdezacht maakt.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »
Gratis verzenden vanaf 50€ (België)
Bel ons op +32 51 74 67 29
Besteld voor 15u? Vandaag nog verstuurd richting jou!
Openingsuren Torhout: dinsdag - zaterdag van 10u - 18u